Elleci granitek, metaltek mosogatótálca kollekciók


Value kollekció

MUNKALAPRA és MUNKALAP ALÁ SZERELHETŐ MOSOGATÓ
A mosogató övezetének kialakítása, elrejtése, megszervezése soha nem volt ennyire könnyű és kényelmes. „PRISMA-CLEAN” - prizma élű mosogató, rejtett színazonos túlfolyóval és leeresztővel, teljeskörű antibakteriális védelemmel. A mosogató mindkét oldalán szabad terület található, ahol az előre kifúrt lyukak számos kiegészítő telepítésére adnak lehetőséget. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel.


Elleci Value termékek

Best kollekció

MUNKALAPRA és MUNKALAP ALÁ SZERELHETŐ MOSOGATÓ
A BEST mosogatók mélyen átgondolt formavilága a speciális csúsztatható kiegészítőkkel és a professzionális vízlevezető éllel a maximális hatékonyságot eredményezi. Best mosogatók szélesebb medence elválasztó részt tartalmaznak, ahol csaptelep beépítési felület is helyet kapott. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral, szűrőkosár takaróval és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel, Elleci túlfolyóval, teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Best termékek

Quadra kollekció

MUNKALAPRA és MUNKALAP ALÁ SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Minimalista választék, amely egyszerűségénél fogva kiemeli azokat a modern letisztult vonalakat, melyektől igazán egyedivé válik. Mindegyik modell választható többféle kiegészítővel és széles színválasztékban rendelhető. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel, Elleci túlfolyóval, Teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Quadra termékek

Unico kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Elképzelni és létrehozni egy olyan terméket ami nem létezett korábban. Más utakat kipróbálni, amiket nem választottál előtte, és felfedezni új utakat melyeket eddig nem vettél észre magadtól.A tiéd. Extra nagy medence, Külön hely a tartozékoknak a csepegtetőn, előfúrt lyukakkal. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral, szűrőfedéllel, gyárilag szerelt rögzítőfülekkel és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Unico termékek

Ego kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
A kifinomult ízlést megcélzó választék. Lágy vonalvezetése a tekintetet megragadó íveket alkot. Mindegyik modell széles színválasztékban, választható kiegészítők sokaságával áll rendelkezésre. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral, szűrőkosár takaróval és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel, teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Ego termékek

Tekno kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ
Egy modern mosogató, vonzó kialakítású, süllyeszett bevésett vonalakkal, amelyek tökéletes geometriai stílust és modern vonzó format kölcsönöznek a család minden tagjának. Minden modell többféle színben és a színekhez tökéletesen illeszkedő kiegészítőkkel rendelhető. Beépített leeresztő gomb, helytakarékos szifon, leereszthető szűrőkosár szűrőfedéllel, gyárilag szerelt rögzítőfülek és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Tekno termékek

Easy kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Alapvető, egyedi és időtlen alkotás. Egy egyedülálló és rendkívül újszerű termék, amelyben teljes harmóniát képez a funkcionalitás és a felhasználó igényeihez való idomulás képessége. „PRISMA-CLEAN” - prizma élű mosogató. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Easy termékek

Fox kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Rendkívül sokoldalú, egyedi helyekre beépíthető mosogatók. Bármilyen különleges helyre tökéletesen illeszthető, ami csak egy konyhapultban előfordulhat. Mindegyik modell széles színválasztékban, kiegészítők sokaságával áll rendelkezésre. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Fox termékek

Master kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Rusztikus stílusú választék mindazok számára, akik a klasszikus, bensőséges hangulatú, de mégis határozott egyéniséget sugárzó környezetet kedvelik. Mindegyik modell széles színválasztékban, kiegészítők sokaságával áll rendelkezésre. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Master termékek

Living kollekció

MUNKALAPRA SZERELHETŐ MOSOGATÓ
Elegáns mosogatókból álló választék, amely bőséges méretválasztékánál, lényegretörő kialakításánál fogva tökéletesen használja ki a felületet. Mindegyik modell széles színválasztékban, külön rendelhető kiegészítők sokaságával áll rendelkezésre. Helytakarékos szifonnal, leereszthető szűrőkosárral és gyárilag szerelt rögzítőfülekkel és teljeskörű antibakteriális védelemmel.


Elleci Living termékek