Elleci rozsdamentes mosogatótálca kollekciók


River kollekció

MUNKALAPRA ÉPÍTHETŐ
Széles körben alkalmazható választék, amely a legkülönfélébb igényeket is képes kielégíteni, minden esetben a maximális használhatóságot nyújtva. A River választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül inox és karcálló inox felülettel. Helytakarékos szifonnal, lefogató körmökkel és tömítő szalaggal, csaptelepnek előfúrt lyukkal.


Elleci River termékek

Sky kollekció

MUNKALAPRA ÉPÍTHETŐ
Egy egész bolygónyi konyhai stílus. Letisztult, egyszerű dizájn, amely mindenféle bútorzathoz jól megy. A Sky választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül. Helytakarékos szifonnal, lefogató körmökkel és tömítő szalaggal, csaptelepnek előfúrt lyukkal.


Elleci Sky termékek

Osaka kollekció

MUNKALAPRA ÉPÍTHETŐ
Az ISO 9001 szabványnak való megfelelőséggel tervezett, AISI 304 18/10 rozsdamentes acél választék, amely soha nem rozsdásodik, ellenáll a korróziónak és az ütéseknek. Rendkívül kiváló higiénés tulajdonságokkal bír, és fényét tartósan megőrzi Helytakarékos szifonnal, lefogató körmökkel és tömítő szalaggal, csaptelepnek előfúrt lyukkal.


Elleci Osaka termékek

W-Square kollekció

MUNKALAPRA, MUNKALAP ALÁ és SZINTBE ÉPÍTHETŐ
Rendkívül mély és erős medencék. A kiváló tisztíthatóság érdekében a sarkok élesek. Új, 25 mm sugarú választék, divatos négyzetes szűrőkosárral. Új W-Square választék négyzetes leeresztővel, AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból. Helytakarékos szifonnal és lefogató körmökkel.


Elleci W-Square termékek

Square kollekció

MUNKALAPRA és MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ
Egyszerű, mégis mesteri kidolgozás: ezek a tálcák azoknak készültek, akik adnak a részletekre és a finom formatervezésre. A Square választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül. Helytakarékos szifonnal és lefogató körmökkel.


Elleci Square termékek

Square r14 kollekció

MUNKALAPRA és MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ
A kiváló tisztíthatóság érdekében lekerekített sarkokkal ellátott, elegáns mosogatótálca. A 14-es sugarú sarkok meggátolják, hogy a kosz az ívekben felhalmozódjon így a higiénia garantált. A Square R14 választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül. Helytakarékos szifonnal és lefogató körmökkel.


Elleci Square r14 termékek

Special kollekció

MUNKALAPRA ÉPÍTHETŐ
Az AISI 304 18/10 rozsdamentes acél választék lágy, jól használható élkialakítást kapott. Hatszögű, kerek és téglalap formákban, Munkalapra építhető beépítéssel, egymedencés valamint egymedencés gyümölcsmosós, csepptálcás vagy csepptálca nélküli változatokban érhető el. Minőség a konyhában. Helytakarékos szifonnal, lefogató körmökkel és tömítő szalaggal, csaptelepnek előfúrt lyukkal.


Elleci Special termékek

Space R15 kollekció

MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ
15 mm sugaras lekerekítésekkel kialakított, négyzetes formázású tálcák. Elegánsak és egyúttal kiválóan használhatók. A Space R15 választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül. Helytakarékos szifonnal és lefogató körmökkel.


Elleci Space R15 termékek

Space R50 kollekció

MUNKALAP ALÁ ÉPÍTHETŐ
Sokoldalú és praktikus egymedencés tálcák lekerekített sarkokkal, melyek kiváló használhatóságot biztosítanak a konyhában. A Space R50 választék AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül. Helytakarékos szifonnal és lefogató körmökkel.


Elleci Space R50 termékek