Termékeink

Hogyan válasszunk páraelszívót?


Miért fontos a megfelelő légszállítás?


A páraelszívók légszállítására vonatkozó adatokat egyes esetekben a szabad kivezetés esetén elért legnagyobb teljesítményre vonatkozóan adják meg a gyártók.

Elolvasom a cikket

Hogyan mérik a légszállítást?


Cata Electrodomésticos S.L. a motorok szabad kimeneti értékeinek megállapítására szolgáló adatokat a következő módszerrel méri.

Elolvasom a cikket

A teljesítmény összehasonlítása


Az egyes gyártók a készülékek teljesítményére vonatkozó adatait különböző módon tüntetik fel. Nagyon fontos a páraelszívók kiválasztásánál, hogy az azonos értékeket hasonlítsuk össze, tehát nem biztos, hogy mindig a legnagyobb teljesítmény, a legjobb választás.

Elolvasom a cikket

Üzemmódok (bekötési módok)


A páraelszívóknál kétféle bekötési módra van lehetőségünk. Az egyik a keringtetési üzemmód,a másik a kivezetett üzemmód.

Elolvasom a cikket

Szakszerű üzembehelyezés


Ahhoz, hogy páraelszívónkat hosszú ideig használhassuk, gondoskodni kell a szakszerű üzembe helyezéséről, melyhez elengedhetetlen a megfelelő légtechnikai kiegészítők használata.

Elolvasom a cikket

A helyiség mérete


A megfelelő teljesítmény kiválasztása elsősorban nem a helyiség méretétől függ, hanem több befolyásoló tényező együttes eredménye.

Elolvasom a cikket

A páraelszívó elhelyezése


A páraelszívó optimális magassága a főzőfelülettől.

Elolvasom a cikket

Külső motoros páraelszívó rendszer telepítési segédlet


Külső motoros páraelszívó rendszer tervezése és telepítése esetén megfelelő távolságot kell biztosítani a páraelszívó ernyő és az adott külső motor között.

Elolvasom a cikket