Termékeink


Keresett kifejezés: dama


termék találatok (5)


Array ( [termek_id] => 1266 [termek_nev] => FALMEC Carbon.Zeo szűrő a Circle.Tech elszívókhoz [tiszta_url] => FALMEC-Carbon-Zeo-szuro-a-Circle-Tech-elszivokhoz [termek_kep] => /UserFiles/Image/2019/falmeccircle_carbonzeo.jpg [gyarto] => 7 [leiras] =>

Nagyhatékonyságú Carbon.Zeo szűrő a Circle.Tech páraelszívókhoz, DAMA, LOOP, MATERIA, SOFFIO, SOPHIE, VETRO, SPAZIO, LEVANTE

 

Mi a Zeolit?

A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkező  ásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a  szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek.
A zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.

Karbantartása, tisztítása:


A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő kétévente, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.

[ar] => 59990 [netto_ar] => 0 [akcios_ar] => 0 [akcios_netto_ar] => 0 [miert_valasszam] => [aktiv] => 1 [datum] => 2017-05-12 [ssz] => 0 [focsoport_id] => 1 [alcsoport1_id] => 3 [alcsoport2_id] => 0 [mm_cikkszam] => [type] => termek )
KACL.944
FALMEC Carbon.Zeo szűrő a Circle.Tech elszívókhoz
tartozékok, kiegészítők
59 990 Ft
páraelszívók
664 990 Ft-tól
páraelszívók
749 990 Ft-tól
páraelszívók
834 990 Ft-tól