Termékeink

Nyitóoldali hírek


A Falmec vállalat Bellaria terméke elnyerte az Európai Termék Formatervezési Díjat!


A Bellaria a „Wellness és relaxációs termékek” kategóriában második helyezést ért el az Európai Termék Formatervezési Díj versenyen, melynek keretében évente kitüntetik a környezetvédelem, az innováció és a funkciók tekintetében kiemelkedő termékeket.

A Falmec vállalat Bellaria terméke elnyerte az Európai Termék Formatervezési Díjat!

A díjakat tavaly márciusban adta át a Brüsszelben, az Európa Parlamentben összeült, rangos dizájn magazinok kiváló újságíróiból álló zsűri bizottság.
A Bellaria egy innovatív légtisztító berendezés, amely helyreállítja a beltéri levegő egészséges egyensúlyát. Az aktív ionizációs rendszer alkalmazásával semlegesíti a szagokat, valamint elvonja a levegőből a káros anyagokat, részecskéket.
A Bellaria működése a Falmec által szabadalmaztatott E.Ion technológián alapul, amely a természetes, tiszta szabad levegőre jellemző koncentrációban bocsát ki ionokat a beltérbe.
A lakásban, középületekben, munkahelyeken általános levegő szennyezettség komoly fenyegetést jelent egészségünkre. A légkondicionáló berendezés, az elektromos készülékek, valamint a fűtési rendszerek által kibocsátott vegytisztító szerek és egyéb káros anyagok súlyosan rontják az általunk belélegzett levegő minőségét.
A Bellaria által végzett tisztítási eljárás során a levegő minőség „ellenőrzése” teljes csendben zajlik, kizárólag a visszajelző lámpán megjelenő levél színének sárga és zöld közötti változása jelzi a mérési eredményt, ezzel jelezve a levegő minőség javítási folyamat állapotát.
A Padovai Egyetem által végzett tesztek a Bellaria működése mellett a levegőben a baktérium tartalom 85%-os csökkenését mutatták ki. Mindezeken túl a Bellaria kettős funkcióval bír, hiszen miközben tisztítja a levegőt, egy állítható erősségű LED-lámpán keresztül hangulatvilágítást is biztosít, ezzel az irodák, nappalik egyik kiemelt lakberendezési tárgyává válik.
A Bellaria megjelenését még látványosabbá teszi a minimalista, mégis egyedi kialakítás, valamint a több évszázados múltú velencei üvegfúvó mesterek hagyományát továbbörökítő, teljes mértékben kézzel készült muránói üveg.
Az 1981-ben, Vittorio Venetoban (Treviso) alapított Falmec vállalat az innovatív technológia, kortárs formatervezés, felsőfokú teljesítmény, neves anyagok, kiváló energiahatékonyság és 100%-os olasz szaktudás jellemzőivel bíró páraelszívók gyártásával vezető márkává vált. Egy, a Vittorio Venetoban elhelyezkedő üzemben lezajló, többlépcsős eljáráson keresztül minden egyes termék kidolgozása még a legapróbb részlet vonatkozásában is teljes precizitással és a minőségellenőrzésre fordított legnagyobb odafigyeléssel történik.
A márka erőssége, hogy képes egyesíteni a finom kialakítást, formatervezést a kiváló teljesítménnyel és tulajdonságokkal, ideértve a légtisztítási jellemzőktől egészen az alacsony zajkibocsátásig minden olyan tényezőt, amely fontos otthoni környezetünk egészséges jellegének fenntartásában.

 

MEGNÉZEM A FALMEC BELLARIA IONIZÁCIÓS LÉGKEZELŐT...


vissza