Termékeink

Nyitóoldali hírek


CATA BRUSHLESS motoros páraelszívók


A Cata mérnökei által használt legújabb “BRUSHLESS (szénkefe nélküli)” motoroknak és LED világításnak köszönhetően ezeknek az elszívóknak az egyik legalacsonyabb az energiafogyasztása a piacon.

CATA BRUSHLESS motoros páraelszívók

A Cata mérnökei által használt legújabb fejlesztésű “BRUSHLESS” motorok feleslegessé teszik a szénkeféket, kiküszöbölik a súrlódás nagy részét  és ezzel megnövelik a motor élettartalmát, valamint csökkentik a zajszintjét is. Ezzel lehetővé teszik a piacon az egyik legcsendesebb, de mégis kiemelkedően magas teljesítményű (740m3/h EN 61591 szerint) és rendkívül energiatakarékos - (mindössze 100 W motorteljesítmény felvétel) páraelszívók gyártását.

A különleges 10 fokozatú “Slider” vezérlésnek köszönhetően elegánsan és egyszerűen állíthatjuk be a páraelszívót mindenkor főzés intenzitásának megfelelően! Szintén a Slider vezérléssel fokozatmentesen állíthatjuk a világítást akár a készülék kikapcsolt állapotában is, így akár hangulatvilágítást is adhat konyhájának! További előnye az utószellőztető funkció és a filterek tisztítására figyelmeztető jelzés is.

 

MEGNÉZEM A BRUSHLESS MOTOROS ELSZÍVÓKAT...


vissza
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok