Termékeink

Nyitóoldali hírek


Falmec NRS páraelszívók


A legcsendesebb megoldás belső motorral! Akár 85%-kal csendesebb működés

Falmec NRS páraelszívók

A FALMEC egyik jelentős fejlesztése az NRS® zajcsökkentő rendszer, mely a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, valamint ezek speciális szigetelésének köszönhetően extra csendes megoldást biztosít. Az új, különleges zajcsökkentő rendszer jelentős mértékben csökkentette a páraelszívók zajszintjét.

 

A Falmec folyamatos kutatásokat és technológia fejlesztéseket végez a páraelszívók zajszintjének csökkentése érdekében. Nagyobb hatékonyság, csendesebb működés és kisebb energiafelhasználás. Ezeken a területeken a Falmec mindig kiváló eredményt ért el. A motortér gondos áramlásdinamikai tanulmányozása során, együttműködve prof. Roberto Da Fornoval, a Padovai Egyetem aerodinamikai tanszékének docensével; lehetővé tette a légáramlás optimalizálását és a turbulencia kiküszöbölését, mely  légáramlás során keletkező zaj legfőbb forrása volt. A  speciális  nagy hatásfokú zajcsökkentő anyagok használata tovább csökkentette a páraelszívás során keletkezett légáramlás által keltett zajt.

 

 

 

 

 

 

 

  ** összehasonlítva az ismert forgalomban lévő 500m³/h teljesítménnyel rendelkező modellekkel.

 

A FALMEC új generációs NRS® páraelszívói tökéletes megoldást biztosítanak olyan épületekben, ahol nincs lehetőség külső motorok alkalmazására, mint például: passzív házak, műemlék jellegű épületek...stb.
Ezekben az esetekbennem kerül külső motor a homlokzatra, de a páraelszívó működése az új technológiának köszönhetően mégis rendkívül csendes lesz. Ha a páraelszívó külső kivezetése nem lehetséges, arra is van megoldás.


vissza
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok