Termékeink

Nyitóoldali hírek


Ionizációs légkezelőkkel a koronavírus ellen


A koronavírus (COVID-19):
A 2019-es év végén jelent meg Kínában a koronavírus. Főként cseppfertőzéssel terjed a betegség. Az esetek többségében a vírus enyhe lefolyású, 80%-ban tünetmentesen halad át az emberen.

Ionizációs légkezelőkkel a koronavírus ellen

Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a tünetmentes fertőzöttek is tovább tudják adni a vírust. A krónikus betegek és az idősek nagyobb veszélynek vannak kitéve, őket kell a leginkább védeni. Náluk súlyos szövődmények is kialakulhatnak, életveszélyes állapotba is kerülhetnek. Jelenleg már többféle oltás is létezik a COVID-19 ellen, azonban vannak olyan intézkedések, amelyekkel védekezhetünk, és megelőzhetjük a bajt.

A koronavírusról a hivatalos oldalon tájékozódhat: https://koronavirus.gov.hu

A legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb védekezési módszereket minden médiából hallhatjuk. Fontos a gyakori kézmosás, a kézfertőtlenítés, tartsunk megfelelő másfél-két méteres távolságot egymástól, viseljünk orrot és szájat eltakaró maszkot. Ezeken felül különböző rendeletek, korlátozások és tilalmak segítenek a koronavírus terjedésének lelassításában. A szakemberek és az orvosok nem győzik hangsúlyozni, hogyha tehetjük, akkor maradjunk otthon.

 

 

A járványhelyzet miatt rengetegen végzik a munkájukat home office-ból, ami által jóval több időt töltenek az emberek a négy fal között. A lakást gyakrabban takarítsuk ki és fertőtlenítsük rendszeresen. És ami elengedhetetlen, de sajnos nem esik róla elég szó, az az otthoni levegő megtisztítása. Nagyon figyeljünk oda a tiszta beltéri levegőre, a sűrűbb szellőztetésekre. Otthonunk levegőminőségén légkezelőkkel javíthatunk. A légtisztítók csökkentik a por, a pollen, a dohányfüst, a vírusok és a baktériumok szintjét. Ezekkel a fejlett technikát alkalmazó ionizációs légkezelőkkel megóvhatjuk szeretteink egészségét.

 

Sirius ionizációs légtisztító

 

 

Az ionizátor nagy sűrűségű negatív ionokat állít elő a levegőből. Ezáltal semlegesíti a zárt tér levegőjében található szennyeződéseket. Magas technológiájú HEPA szűrő van benne, amely 0,3 mikrométeres részecske méretig képes szűrni. A HEPA filterek a leghatékonyabbak a vírusok megszűrésében. A készülék a vírusok 99,5%-át eltávolítja! Intelligens szenzorral rendelkezik, ami által a készülék automatikusan ki tudja elemezni a levegő minőségét. Képes 95 perc alatt megtisztítani az illékony szerves vegyületekkel, bizonyos mérgező-, illetve egyéb vegyi gázokkal teljesen átitatott levegőt.


Falmec Bellaria ionizációs légkezelő

 

 

Aktív ionizációs rendszerrel rendelkezik és nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a vírusokat, a baktériumokat és a penészgombákat. Ideális ion egyensúlyt teremt a lakóterekben. Mikroporózus aktív szénszűrője pedig a szagokat semlegesíti. A készülék egy beépített érzékelővel van felszerelve, ami elemzi és kijelzi a beltéri levegő minőségét. Automata módban magától tisztítja a levegőt és fertőtleníti azt.

 

Falmec ionizációs hővisszanyerős készülékek

 

 

A Falmec légtisztító berendezései is segíteni tudnak a beltéri levegő tisztántartásában. A légkezelőkbe van építve egy bipoláris ionizációs légtisztító, ami a megfelelő ionokat szabadítja fel a levegőből. Ennek hatására a vírusok és baktériumok semlegesítődnek. A Falmec Brio hővisszanyerős készülékei csendes BRUSHLESS motorral működnek. A légtisztító a beltéri, elhasznált levegőt kiszívja a helyiségből, és a hőenergiáját átadja a készülékben található kerámiának. A kerámia akár 90%-os hatékonysággal tárolja ezt a hőenergiát. Majd amikor a ventilátor forgásirányt vált, a kintről beáramló levegő felveszi a kerámia magban összegyűjtött hőt. A légkezelő 3 érzékelővel van felszerelve, ezek figyelik a levegő minőségét, páratartalmát és hőmérsékletét.

 

Páraelszívóval a vírusok ellen: Falmec ionizációs páraelszívók

 

 

 

A Falmecnek sikerült egy olyan páraelszívót létrehoznia, amellyel nem csak a konyhai kellemetlen szagok szüntethetők meg, de a levegőt is tisztítja és frissebbé varázsolja. Semlegesíti a vírusokat, baktériumokat, poratkákat, dohányfüstöt, polleneket és spórákat. A légköri ionokat regenerálja és ezeket egyensúlyba hozza a lakókörnyezetben. Telepítéséhez nem kellenek légtechnikai csövek, nem okoz többletköltségeket, nincs szükség falbontásra vagy más kivitelezési megoldásra.