Termékeink

Páraelszívó bekötés megrendelése


Páraelszívó bekötés megrendelése


Több mint 20 éves konyhai páraelszívással kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos azt tapasztaljuk,
hogy a Magyarországon telepített elszívók jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre.

 

A hatékony szag és páraelszíváshoz  elengedhetetlenül fontos a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembehelyezése.

 

A szakszerű telepítés alatt értjük például: a páraelszívó megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk  az általunk forgalmazott páraelszívók felszerelését, szakszerű üzembehelyezését, megtervezését és teljeskörű kivitelezését. Amennyiben  szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, abban az esetben tekintse meg árlistánkat és kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével.

 

 




Kijelentjük, hogy a szerelési, beüzemelési  munkáink során a vonatkozó jogszabályban, nemzeti szabványban, hatósági előírásban foglaltakat betartjuk, azoktól el nem térünk. Továbbá minden esetben a megrendelő érdekeit szem előtt tartva a lehető legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk.
 

Az esetleges hibás és/vagy hiányos megrendelői tájékoztatás okán előforduló hibás, hiányos, vagy  replicas de relojes szabálytalan teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 

Kivitelező szakembereink mindegyike rendelkezik az előírt szakmai végzettséggel.
 

Cégünk 25 000 000 Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezik az alábbiakban felsoroltak szerint:

  • Tevékenységi felelősségbiztosítás
  • Munkáltatói felelősségbiztosítás
  • Termék felelőssé breitling replica gbiztosítás
  • Szolgáltatói felelősségbiztosítás

 

Multikomplex Budapest Kft. - a páraelszívók szakértője