Termékeink

MULTI EFT-125 oldalfalba építhető légbevezető elem

javasolt bruttó fogyasztói ár:
10 990 Ft
db
Raktárról azonnal

Cikkszám:

EFT125

Mennyiség:

1 db

Átmérő (mm):

125

Max. Légszállítás (m3/h):

23-178

Súly (kg):

0,2

Szín:

fehér

Megjegyzés:

a csomag tartalma: légbevezető elem, gyűrű szűrő egység, korong szűrőegység, csavar, tipli

A konyhai páraelszívók hatékony működésének elengedhetetlen feltétele, az elszívott levegő mennyiségének megfelelő friss levegővel történő pótlása. A légbevezető elem által biztosított friss levegő mennyisége a konyhai páraelszívó teljesítményétől függ, alacsonyabb fokozaton kevesebb levegő mennyiséget enged be, magasabb fokozaton arányosan több levegőt. Ennek köszönhetően mindig az elszívásnak megfelelő levegő mennyiség áramlik be a helyiségbe.

A csomagban található MULTI típusú falátvezetéses légbevezető elem szakember által történő kiválasztásával és szakszerű beépítésével a konyhai páraelszívó megfelelő levegő utánpótlása biztosítható.


További felhasználási területek:
Alkalmazásával elkerülhető a korszerű épületek jellemző problémája, hogy a fokozottan légtömör nyílászárók beépítésével, ill. annak következtében megszűnik a lakás természetes szellőzése.

Az MULTI típusú légbevezető elem a fentieken túlmenően alkalmas a lakóterekben lévő nyílt égésterű gázkészülékek és hagyományos tüzelésű berendezések égési levegőjének pótlására.

 

Használati útmutató: letöltés

Összehasonlítom más termékekkel
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.