Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Légtiszítító berendezések


BELLARIA


Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Eurocucina kiállításon bemutatott, beépített lámpával ellátott Bellaria légtisztító a mai naptól elérhető. Ezzel a fontos fejlesztéssel a Falmec folytatja azt az utat, amelynek során tevékenységét kibővíti a ház konyhán kívüli, egyéb helyiségeinek levegő kezelésének irányába.

 

A beltéri levegő minőségének a fontossága
Az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (EPA) legújabb kutatása szerint a lakóingatlanokban a beltéri levegő akár ötször
olyan szennyezett is lehet, mint a nagyvárosi levegő, mivel a beltéri levegő kívülről jut be, és a lakótéren belüli forrásokból
származó káros anyagok összeadódnak a kívülről érkező szennyezőanyagokkal. Az iparosodott országokban ez a probléma egyre nagyobb figyelmet kap. Maga az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is kiemelte a jelenség fontosságát, különös tekintettel arra, hogy életmódunkra jellemző, hogy időnk legnagyobb részét beltéri környezetben töltjük.

A Falmec a szabadalmaztatott E.ion® rendszeren keresztül nyert tapasztalatainak köszönhetően a légtisztítás területén úttörő megoldást hozott létre:
a Bellaria mind hatékonyságát, mind csendességét, mind formatervezését illetően valóban egyedinek számít.

A Bellaria javítja a lakóterek levegőjének minőségét
Az aktív ionizációs rendszernek köszönhetően a Bellaria nagy hatékonysággal távolítja el az olyan szennyezőanyagokat, mint a baktériumok, vírusok, penészgombák, poratkák vagy mikroorganizmusok, valamint a szagokat is semlegesíti, ezzel sikeresen tisztítja meg a lakóhelyiségek beltéri levegőjét. Helyreállítja az eredeti, szennyezőanyagoktól mentes természeti környezetre jellemző ideális ion egyensúlyt, ezzel érdemben járul hozzá a lakóingatlanokban élő emberek fizikai állapotának, közérzetének javulásához. Mindez tökéletes csendben, szinte bármilyen környezettel harmonizáló módon történik. Az esztétikájában lenyűgöző, technológiájában egyedülálló Bellaria Olaszországban készül. Mindezeken túl a Bellaria kettős funkcióval is bír, hiszen miközben tisztítja a levegőt, egy állítható erősségű, vörös fényű lámpán keresztül hangulatvilágítást is biztosít.Igazolt teljesítmény
A tesztek, melyeket a Padovai Egyetem Molekuláris Orvostudományi Kara végzett, a Bellaria jelenlétében a környezet baktérium tartalmának jelentős csökkenését igazolták, valamint a gomba tartalom tényleges csökkenését.
A baktérium tartalom a térfogategységre jutó baktériumok száma. A gomba tartalom a gombák, élesztőgombák térfogategységre jutó száma.
A teszteredmények a környezeti levegő baktérium tartalmának 85%-os csökkenését, és gomba tartalmának 71%-os csökkenését mutatták. A teszt egy 30 m3-es szobában, 8 órán keresztül zajlott, melynek során a Bellaria végig működött.

Használat / karbantartás / anyagok
Hármas védelem a beltéri szennyezőanyagokkal szemben.
1. A porszemek, poratkák befogására szolgáló porszűrő.
2. Mikroporózus aktív szénszűrő semlegesíti a szagokat.
3. Aktív ionizáció az ideális ion egyensúly helyreállítása érdekében,
amely hozzájárul a levegőben szálló baktáriumok, vírusok számának csökkentéséhez.

 

 

Levél érzékelő / automata mód

A Bellaria beépített érzékelője kielemzi a levegő minőségét, az eredményt pedig egy levél alakú kijelzőn mutatja meg, amely
zöld, sárga, valamint ezen színek között átmenetet képező színekben képes megjelenni. A levél színe mutatja a mérési eredményt, ugyanis ahogy a levegő minősége javul, a levél fokozatosan sárgáról zöldre változik. Automata módban a készülék önműködően üzemel, magától gondoskodik a levegő tisztításáról, fertőtlenítéséről.

Letölthető dokumentumok:

Falmec Bellaria bemutatkozó Pdf.

Európai Termék Formatervezési Díj!


Nézze meg a Bellaria bemutatkozó videóit:

 

ÚJ
Ismerje meg Elleci mosogatótálcáinkat, csaptelepeinket, és a további termékeket!


4 megfelelő légtisztítóA gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok