Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Falmec SPRING E.ion BLACK sziget páraelszívó

Kép nagyítása


SPRING E.ion BLACK sziget
Használati útmutató
Méretrajz és termék adatlap
Termékismertető
Falmec lapozható katalógus
Javasolt tartozékok
Vissza a termékekhez
javasolt bruttó fogyasztói ár:
919 990 Ft

kategória:

sziget

cikkszám:

CSVI80.01P6#ZZZN461F

EAN kód:

8034122348537

szín:

fekete

szélesség:

80 cm

légszállítási adatok:

(*max. légszállítás szabad kivezetés esetén / EN61591 szabvány szerint)
n.a./600 m3

zajszint:

57-66 dB(A) min-max

világítás:

2x8W neon

forma, kivitel:

függesztett henger

vezérlés:

érintővezérlés

súly:

53

jelleg:

sziget
3 év garancia, E.ion System, Csak belső keringtetéssel!, Regenerálható Carbon.zeo szűrő
Összehasonlítom más termékekkel

falmec E.ion System

Az olasz Falmec cég a világon elsőnek bemutatja a páraelszívót, amely nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem tisztítja, ezáltal frissebbé teszi a levegőt!

A világ egészségügyi központ iránymutatásainak alapján a friss levegőben lévő negatív ionok koncentrációja nem lehet kevesebb, mint 1000 egység/ cm2. A természetben ez a koncentráció úgy alakul, hogy 1200 pozitív ionra 1000 negatív ion jut. Ez egy optimális arány, mely vitalitást, energiát és a frissesség érzését biztosítja minden élő orgazmus számára. Az egyensúly fenntartásához nagyobb számú negatív ionok létrehozására van szükség. MINDEZ MOST LEHETSÉGES A FALMEC ÚJ E.ion rendszerével.

Köszönhetően az E.ion rendszer által generált ionok jelenlétének a tisztított és kezelt levegő egy egészségesebb környezetet biztosít. Az ionok által keltett reakció semlegesíti a levegőben található szennyeződéseket, mint a baktériumok, vírusok, poratkák, pollenek, spórák, füstgázok, dohányfüst, kellemetlen szagok, ezáltal gyógyító hatással van a levegőre. Technikailag, a levegőben lévő ionok a szennyező részecskéket vonzzák és átadják az elektromos töltést. Ezáltal a részecskék igyekeznek elérni a föld elektromos töltését, anélkül, hogy bármilyen károsodást okoznának. Az ionok természetesen generálódnak a molekulák szétválasztódásával, melyet a napfény, elektromos kisülések (villámlás) foto elektromos hatás, sugárzás, légmozgás (szél) és vízmozgás (hullámzás, vízesések, árapály jelenség) okoznak. Most mindezt elhozzuk az Ön otthonába is a Falmec ÚJ E.ion technológiájával.Javasolt tartozékok, kiegészítőkA gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.