Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Falmec MARE E.ion BLACK sziget páraelszívó

Kép nagyítása


MARE E.ion BLACK sziget
Miért válasszam?
Használati útmutató
Méretrajz és termék adatlap
Termékismertető
Energiacímke
Falmec lapozható katalógus
Javasolt tartozékok
Vissza a termékekhez
javasolt bruttó fogyasztói ár:
799 990 Ft

EAN kód:

8034122347943

kategória:

sziget

cikkszám:

CENN66.E0P6#ZZZN441F

szín:

fekete

szélesség:

66 cm

légszállítási adatok:

(*szabad motorteljesítmény / EN61591 szabvány szerint)
n.a./450 m3

zajszint:

56-65 dB(A) min-max

világítás:

4x1,2W LED

forma, kivitel:

függesztett ovál

vezérlés:

érintővezérlés

súly:

29 kg

jelleg:

sziget
3 év garancia, E.ion System, Csak belső keringtetéssel!, Regenerálható Carbon.zeo szűrő
Összehasonlítom más termékekkel

falmec E.ion System

Az olasz Falmec cég a világon elsőnek bemutatja a páraelszívót, amely nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem tisztítja, ezáltal frissebbé teszi a levegőt!

A világ egészségügyi központ iránymutatásainak alapján a friss levegőben lévő negatív ionok koncentrációja nem lehet kevesebb, mint 1000 egység/ cm2. A természetben ez a koncentráció úgy alakul, hogy 1200 pozitív ionra 1000 negatív ion jut. Ez egy optimális arány, mely vitalitást, energiát és a frissesség érzését biztosítja minden élő organizmus számára. Az egyensúly fenntartásához nagyobb számú negatív ionok létrehozására van szükség. MINDEZ MOST LEHETSÉGES A FALMEC ÚJ E.ion rendszerével.

Köszönhetően az E.ion rendszer által generált ionok jelenlétének a tisztított és kezelt levegő egy egészségesebb környezetet biztosít. Az ionok által keltett reakció semlegesíti a levegőben található szennyeződéseket, mint a baktériumok, vírusok, poratkák, pollenek, spórák, füstgázok, dohányfüst, kellemetlen szagok, ezáltal gyógyító hatással van a levegőre. Technikailag, a levegőben lévő ionok a szennyező részecskéket vonzzák és átadják az elektromos töltést. Ezáltal a részecskék igyekeznek elérni a föld elektromos töltését, anélkül, hogy bármilyen károsodást okoznának. Az ionok természetesen generálódnak a molekulák szétválasztódásával, melyet a napfény, elektromos kisülések (villámlás) foto elektromos hatás, sugárzás, légmozgás (szél) és vízmozgás (hullámzás, vízesések, árapály jelenség) okoznak. Most mindezt elhozzuk az Ön otthonába is a Falmec ÚJ E.ion technológiájával.
Javasolt tartozékok, kiegészítőkA gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.