Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Falmec SPAZIO SZIGET fekete páraelszívó

javasolt bruttó fogyasztói ár:
1 165 990 Ft
akciós ár:
1 042 990 Ft

EAN kód:

5999531604991

kategória:

sziget

cikkszám:

CZPI80.E0P7#ZZZH461Ff

szín:

fekete

szélesség:

180 cm

légszállítási adatok:

(*max. légszállítás szabad kivezetés esetén / EN61591 szabvány szerint)
n.a./600 m3

zajszint:

48-67 dB(A) min-max

világítás:

LED szalag

forma, kivitel:

függesztett

vezérlés:

elektronikus

súly:

67 kg

jelleg:

sziget
3 év garancia, Circle.Tech, Kerekített Carbon.Zeo szűrő, Csak belső keringtetéssel használható!
Összehasonlítom más termékekkel

A Spazio, a Circle Tech-kollekció új páraelszívója - köszönhetően különlegesen innovatív tulajdonságainak -  meggyőzte a Good Design Award 2018 zsűrijét. A Francesco Lucchese által tervezett elszívó egy igazi 360 fokos élmény: a konyha életterét díszítő elem, precíz és elegáns vonalvezetéssel; utolsó generációs háztartási gép és nélkülözhetetlen segítőtárs a mindennapi konyhai munkákban.


A 180 cm széles sziget-tartókonzol kézreálló füstüveg polcokkal lett ellátva melyeken rendezett formában tárolhatók a különböző edények és más hasznos konyhai tárgyak, valamint itt található egy kampókkal ellátott cső is mely a konyhai eszközök elrendezésére szolgál, ezen felül pedig a munkafelületet hatékonyan megvilágító LED fényforrást is találunk a készüléken.


A Spazio USB bemenettel és elektromos aljzattal is el van látva (elektromos készülékek töltéséhez) illetve találunk rajta „tablet-tartót”, hogy bármilyen alkalmazást, vagy akár recepteket is gyorsan megtaláljunk és könnyen felhasználhassunk.

A páraelszívón egy kis zöldségeskert is kialakítható, hogy a házi fűszernövényeink kéznél legyenek a konyhában. Az elszívó kialakítása lehetővé teszi, hogy kisebb beltéri dísznövényeket vagy fűszernövényeket tároljunk rajta, melyek a külön megvásárolható fotoszintetizáló lámpa fényének köszönhetően intenzívebben nőnek (fotoszintetizálódnak).

 

A Spazio készülékkel a Falmec új tulajdonságokkal ruházza fel a konyhai elszívókat, megerősítve ismét a kiválóság és elkötelezettség szándékát a konyhai élmény javításának útján és ezáltal általában  emelve az otthoni mindennapi életminőséget.

 

DYNAMIC LED LIGHT VILÁGÍTÁS
Szabályozható színhőmérséklet a Falmec elszívóknál 2700K és 5600K között.

 

FALMEC Circle.Tech

A Falmec folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez a konyhai páraelszívás területén. Ennek eredményeként létrehoztak egy új forradalmi technológiát a Circle.Tech. rendszert. Ez a rendszer egyesíti az elszívást és a szűrést egy készüléken belül kompakt kivitelben.
A kimenő levegő keresztülhalad egy, a motort körülvevő szűrőegységen és egyenletesen eloszlik. A kerek kialakításnak köszönhetően a szűrőfelület a maximálisra növelt, így az elszívási- és szűrési teljesítmény megnő, kivételes csendességgel párosulva. A kimenő levegő egyenletes elosztása csökkenti a turbulenciát és ezáltal a zajt is.

 

Falmec Circle.Tech páraelszívók telepítése

 

 

FALMEC Circle.Tech rendszer bemutató videó

 

A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.