Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Falmec SPAZIO 180 SZIGET fekete páraelszívó

Kép nagyítása


SPAZIO 180 SZIGET fekete
Használati útmutató
Egyéb szerelési információ
Méretrajz és termék adatlap
Termékismertető
Energiacímke
Falmec lapozható katalógus
Javasolt tartozékok
Vissza a termékekhez
javasolt bruttó fogyasztói ár:
1 229 990 Ft

kategória:

sziget

cikkszám:

CZPI80.E0P7#ZZZH461F

szín:

fekete

szélesség:

180 cm

légszállítási adatok:

(*szabad motorteljesítmény / EN61591 szabvány szerint)
n.a./600 m3

zajszint:

48-67 dB(A) min-max

világítás:

LED szalag

forma, kivitel:

függesztett

vezérlés:

elektronikus

súly:

67 kg

jelleg:

sziget
3 év garancia, Circle.Tech, Kerekített Carbon.Zeo szűrő, Csak belső keringtetéssel használható!
Összehasonlítom más termékekkel

A Spazio, a Circle Tech-kollekció új páraelszívója - köszönhetően különlegesen innovatív tulajdonságainak -  meggyőzte a Good Design Award 2018 zsűrijét. A Francesco Lucchese által tervezett elszívó egy igazi 360 fokos élmény: a konyha életterét díszítő elem, precíz és elegáns vonalvezetéssel; utolsó generációs háztartási gép és nélkülözhetetlen segítőtárs a mindennapi konyhai munkákban.

A többszörös díjnyertes, Francesco Lucchese által tervezett sziget elszívó egy újabb neves díjat nyert, mégpedig az Olasz Ipari Tervezők Szövetsége (ADI) által kiosztott dizájn-díjat (Compasso d’Oro) . Ez a díj a legrégebbi és legelismertebb dizájn-díj Olaszországban. A díjat elsőként 1964-ben osztották ki.


A 180 cm széles sziget-tartókonzol kézreálló füstüveg polcokkal lett ellátva melyeken rendezett formában tárolhatók a különböző edények és más hasznos konyhai tárgyak, valamint itt található egy kampókkal ellátott cső is mely a konyhai eszközök elrendezésére szolgál, ezen felül pedig a munkafelületet hatékonyan megvilágító LED fényforrást is találunk a készüléken.


A Spazio USB bemenettel és elektromos aljzattal is el van látva (elektromos készülékek töltéséhez) illetve találunk rajta „tablet-tartót”, hogy bármilyen alkalmazást, vagy akár recepteket is gyorsan megtaláljunk és könnyen felhasználhassunk.

A páraelszívón egy kis zöldségeskert is kialakítható, hogy a házi fűszernövényeink kéznél legyenek a konyhában. Az elszívó kialakítása lehetővé teszi, hogy kisebb beltéri dísznövényeket vagy fűszernövényeket tároljunk rajta, melyek a külön megvásárolható fotoszintetizáló lámpa fényének köszönhetően intenzívebben nőnek (fotoszintetizálódnak).

 

A Spazio készülékkel a Falmec új tulajdonságokkal ruházza fel a konyhai elszívókat, megerősítve ismét a kiválóság és elkötelezettség szándékát a konyhai élmény javításának útján és ezáltal általában  emelve az otthoni mindennapi életminőséget.

 

DYNAMIC LED LIGHT VILÁGÍTÁS
Szabályozható színhőmérséklet a Falmec elszívóknál 2700K és 5600K között.

 

DIALOGUE SYSTEM ELŐKÉSZÍTÉS
Kommunikáció a Falmec páraelszívók és főzőlapok között rádióhullámok segítségével. A főzőlapon lévő vezérlés segítségével az elszívó bizonyos funkcióit lehet vezérelni. Nincs szükség semmilyen további vevőegységek beszerelésére. A Dialogue System kompatibilis minden távvezérlővel ellátott Falmec páraelszívóval.

 

FALMEC Circle.Tech
A Falmec folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez a konyhai páraelszívás területén. Ennek eredményeként létrehoztak egy új forradalmi technológiát a Circle.Tech. rendszert. Ez a rendszer egyesíti az elszívást és a szűrést egy készüléken belül kompakt kivitelben.
A kimenő levegő keresztülhalad egy, a motort körülvevő szűrőegységen és egyenletesen eloszlik. A kerek kialakításnak köszönhetően a szűrőfelület a maximálisra növelt, így az elszívási- és szűrési teljesítmény megnő, kivételes csendességgel párosulva. A kimenő levegő egyenletes elosztása csökkenti a turbulenciát és ezáltal a zajt is.

 

Falmec Circle.Tech páraelszívók telepítése

 

 

FALMEC Circle.Tech rendszer bemutató videó

 

 

Falmec Spazio újabb díjat nyert

 Javasolt tartozékok, kiegészítőkA gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.