Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Falmec VEGA 115 fekete páraelszívó

Kép nagyítása


VEGA 115 fekete
Használati útmutató
Méretrajz és termék adatlap
Energiacímke
Falmec lapozható katalógus
Javasolt tartozékok
Vissza a termékekhez
javasolt bruttó fogyasztói ár:
834 990 Ft

EAN kód:

8034122477176

kategória:

mennyezetbe építhető

cikkszám:

CVGI15.E0P7#ZZZN461F

szín:

fekete üveg

szélesség:

115 cm

légszállítási adatok:

(*szabad motorteljesítmény / EN61591 szabvány szerint)
n.a./600 m3

zajszint:

48-67 dB(A) min-max

világítás:

1x50W LED szalag

vezérlés:

távvezérlő

súly:

45 kg

jelleg:

mennyezetbe építhető
3 év garancia, Circle.Tech, Kerekített Carbon.Zeo szűrő, Csak belső keringtetéssel használható!
Összehasonlítom más termékekkel

A Vega a Circle.Tech termékcsalád része, egy olyan belső keringetésű mennyezeti páraelszívó, amelyet az arányok aprólékos kidolgozásával alkottunk meg, rendkívül egyszerű és könnyed formatervezést lehetővé téve.
A különböző zárórésszel választható keskeny keret szimmetrikus egységekből áll, amelyeket függőleges rajzolat választ el egymástól, harmóniát és kifinomult vonalvezetést kölcsönözve a terméknek. Az oldalsó páraelszívóval és a megvilágított alsó panellel ellátott páraelszívó a konyhai környezet formatervezett és praktikus kiegészítője.

 

DYNAMIC LED LIGHT VILÁGÍTÁS
Szabályozható színhőmérséklet a Falmec elszívóknál 2700K és 5600K között.

 

DIALOGUE SYSTEM ELŐKÉSZÍTÉS
Kommunikáció a Falmec páraelszívók és főzőlapok között rádióhullámok segítségével. A főzőlapon lévő vezérlés segítségével az elszívó bizonyos funkcióit lehet vezérelni. Nincs szükség semmilyen további vevőegységek beszerelésére. A Dialogue System kompatibilis minden távvezérlővel ellátott Falmec páraelszívóval.

 

FALMEC Circle.Tech
A  Falmec folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket végez a konyhai páraelszívás területén. Ennek eredményeként létrehoztak egy új forradalmi technológiát a Circle.Tech. rendszert. Ez a rendszer egyesíti az elszívást és a szűrést egy készüléken belül kompakt kivitelben.
A kimenő levegő keresztülhalad egy, a motort körülvevő szűrőegységen és egyenletesen eloszlik. A kerek kialakításnak köszönhetően a szűrőfelület a maximálisra növelt, így az elszívási- és szűrési teljesítmény megnő, kivételes csendességgel párosulva. A kimenő levegő egyenletes elosztása csökkenti a turbulenciát és ezáltal a zajt is.

 

FALMEC Circle.Tech páraelszívók telepítése

 

 

FALMEC Circle.Tech rendszer bemutató videó

 Javasolt tartozékok, kiegészítőkA gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.