Termékeink
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok
Termékeink

Sirius AIR PURIFIER fekete - Ionizációs légtisztító páraelszívó

javasolt bruttó fogyasztói ár:
179 990 Ft

EAN kód:

5999531607596

kategória:

légtisztító

cikkszám:

00703013004

szín:

fekete

szélesség:

26 cm

légszállítási adatok:

(*max. légszállítás szabad kivezetés esetén / EN61591 szabvány szerint)
0 m3

vezérlés:

érintővezérlés

jelleg:

légtisztító
3 év garancia
Összehasonlítom más termékekkel

A Sirius Légtisztító érzékeli és kiszűri a levegőt szennyező részecskéket, tisztított levegőt teremtve az egész helyiségben. A készülék leutánozza a légtisztítás kémiai folyamatát, amely természetesen történik a légkörben. Nemcsak egy nagy sűrűségű negatív ionokat generáló ionizálóval rendelkezik, hanem egy magas technológiájú HEPA szűrővel is, amely még a legkisebb részecskéket is kiszűri, ideális környezetet teremtve gyermekeink gondozásához. Az intelligens érzékelő valós időben elemzi a levegő minőségét, és a kijelző színén keresztül jeleníti meg a végfelhasználónak a szennyezés mértékét (rossz, közepes, tisztított és tiszta), és automatikusan aktiválja a tisztítót.A tisztítási folyamat testre szabható a kézi vezérlés segítségével. Érintésvezérlőjével 4 különböző sebesség közül lehet választani és beállítani. A Sirius Légtisztító az összes felhasználási változó valós idejű vezérlésének köszönhetően lehetővé teszi az elszívási sebesség szabályozását a füstök, a formaldehidek, a CO2 mennyisége és bármely más kémiai / fizikai szempontból érdekes anyag mennyisége alapján, ami a helyiségben keletkezik. Ez lehetővé teszi az elszívási sebesség valós idejű vezérlését relatív energia-megtakarítás mellett.

 

tulajdonságok:

touch control érintővezérlés, Ionizációs rendszer a levegő tisztítására, hepa szűrő, automatikus és kézi üzemmód 4 fokozatban, Intelligens szenzor, automatikus levegő minőség elemzéssel, a HEPA szűrő és az ionizátor együttes funkciója, alacsony feszültségű, nagyteljesítményű axiális ventilátor, a derutai mesterek által kézzel készített kerámia burkolat
akár 99,5%-os hatákonyság a levegő tisztításában.

 

termékbemutató videó:

 

A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.