Termékeink

Foster


Pizzasütő kőlap


Terracotta, a kő, amelyet már évezredek óta használunk a sütéshez, még ma is nélkülözhetetlen, ahhoz, hogy olaj és egyéb zsiradék használata nélkül megtarthassuk az élelmiszerek természetes aromáit és íz világát.

Pizzasütő kőlap

BEVEZETŐ

Terracotta, a kő, amelyet már évezredek óta használunk a sütéshez, még ma is nélkülözhetetlen, ahhoz, hogy olaj és egyéb zsiradék használata nélkül megtarthassuk az élelmiszerek természetes aromáit és  íz világát. Magas hőmérsékleten, fém felületen ez a hatás nem érhető el. A PEPITA, az Ön otthonában a sütőben elhelyezve egy antik sütő-lap, mely tökéletes sütést biztosít, anélkül, hogy bármi oda éghetne.
 

ÖSSZETÉTEL ÉS MINŐSÉG

A PEPITA válogatott és hőálló agyagból készült, melyet 1320 °C hőmérsékleten szárítottak, ezáltal rendkívül hőálló és ellenáll a karcolódásnak és törésnek. A különleges design és csatornák kialakítása könnyű súlyt és gyors felmelegedést eredményez. Az agyag különleges tulajdonságai: egyenletes felmelegedés és hő eloszlás, nedvesség elvonás, sütés olaj vagy más zsiradék nélkül, mely tökéletes sütést eredményez. Ezáltal átlagos tűzhelyét átalakíthatja
egy professzionális sütőre. A kőlapot tárolhatja a sütőben így nincs szükség külön helyigényre a konyhában. A terracotta agyag egy teljesen természetes anyag, ezáltal esetenként kisebb elváltozás és elszíneződés jelentkezhet, de ez nincs semmilyen kihatással a használhatóságra.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár:
16 990 Ft

Letölthető használati útmutató és receptfüzet
vissza
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok