Termékeink

Külső motorok páraelszívókhoz


VILPE tetőventilátorok páraelszívókhoz


Ezeket a tetőventilátor-készleteket az arra alkalmas konyhai páraelszívókkal telepítve rendkívül csendes üzemű páraelszívás alakítható ki, köszönhetően a lakótéren kívül elhelyezett motornak.

VILPE tetőventilátorok páraelszívókhoz
Alkalmazás: Páraelszívókhoz használható SZIGETELT tetőventilátor. Ezek a tetőventilátor-készletek arra szolgálnak, hogy MOTOR NÉLKÜLI ELSZÍVÓERNYŐ beépítése esetén a motor a lakótéren kívülre kerüljön és így jelentősen CSÖKKENJEN A ZAJSZINT. A motor ebben az esetben a tetőventilátorban helyezkedik el, de a páraelszívóról vezérelhető. A cső egy beépített, 50 mm vastag zajszigeteléssel rendelkezik. 
  

A P-sorozathoz tartozó tetőventilátorok az átvezető elemmel vízzáró módon vezethetők át a tetőn. A VILPE® átvezető készletek bármilyen, a legelterjedtebb lejtésű (50 foknál kisebb lejtésű) tetőkbe építhetők.

 

 

A  VILPE® ECo sorozatú tetőventilátorok energiatakarékos egyenáramú motorral rendelkeznek, teljesítményük széles tartományban szabályozható. Magas hatékonyságuknak és optimalizálható vezérlő rendszerüknek köszönhetően jóval alacsonyabb energiafelhasználással rendelkeznek, mint a hagyományos AC motorral ellátott ventilátorok. A VILPE® ECo sorozatú tetőventilátorok tervezésekor elsődleges szempont volt az, hogy az energiahatékony és csendes szellőztetés  a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett valósuljon meg.
A széles teljesítménytartományban való szabályozhatóságnak köszönhetően a Vilpe®ECo ventilátorok működése pontosan a felhasználói igényekhez igazítható. 


Az ECo tetőventilátorok 220 V-os mágnesszelepeket is tudnak vezérelni.

 

Miért a VILPE?

Széles szín és méretválaszték áll rendelkezésre valamennyi tetőtípus esetén  
Alternatívák az összes tetőfedési módhoz, héjazathoz
Gyors és egyszerű telepítés
Magas minőség, teljes mértékig időjárásálló és vízzáró végeredmény
A tartósság figyelembevételével megtervezett termékek, 40 év gyártói tapasztalatnak köszönhetően
Különlegesen hosszú időtartamra szóló jótállás

Megnézem a VILPE tetőventilátorokat....

 


vissza
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok