Termékeink

Sirius


Pultba építhető páraelszívók!


A SIRIUS különösen nagy hangsúlyt fektet az egyedi megoldásokra. A gyár egyik különlegessége, a pultba építhető S-DD (DOWNDRAFT) páraelszívó.

Pultba építhető páraelszívók!

A SIRIUS különösen nagy hangsúlyt fektet az egyedi megoldásokra. A gyár egyik különlegessége, a pultba építhető S-DD (DOWNDRAFT) páraelszívó. Ez a modell abból a  szempontból különleges, hogy teljesen a munkapultba építhető, amely a páratlan esztétikum mellett több előnnyel is jár.

1. A modern trendeknek megfelelően az elszívó használaton kívül "eltűnik", így a minimalista konyha elvárásainak minden tekintetben megfelel.
2.  Ha nincs lehetőség a falra szereléshez (mert például ablak elé kerül a főzőfelület  és az elszívó fali helyét "elfoglalja az ablak") az S-DD páraelszívók jelentik a megoldást.

A páraelszívót egy motoros automatika vezérli, mely bekapcsoláskor automatikusan kiemelkedik a konyhapultból majd a kikapcsolást követően visszasüllyed.

Ezt a kategóriát széles méret és típusválaszték jellemzi. A páraelszívó típusától függően elhelyezhető a pult hátsó részén és a középső részén is, így a dominó főzőlapokhoz (SIRIUS S-DD3) is kiválóan alkalmas. Lehet külső (csendesebb) és belső motoros változatban is rendelni. A perimetrikus technológia rendkívül hatékony működést tesz lehetővé és a touch control vezérlés kényelmes használatot biztosít. A kissé hajlított lágy vonalvezetés (SIRIUS S-DD4) elegáns és különleges megjelenést biztosít.

Az S-DD páraelszívók megtekintéséhez, kérem kattintson IDE!

 

Válogatás Sirius SDD páraelszívókból:
vissza
Lapozzon bele legújabb katalógusunkba!
Belelapozok